Nieuws/Binnenland
2108935248
Binnenland

Raymond (21) in gezicht geschopt: ’Hij kan amper praten en kan niks zien’

GASSELTE - De 21-jarige Raymond is woensdag door een onbekende in zijn gezicht geschopt en geslagen. Volgens zijn moeder kwam de aanval uit het niets. De politie bevestigt het incident, maar tast nog in het duister over de aanleiding.

Het incident vond plaats tussen 19.00 en 19.30 uur zijn bij ’t Nije Hemelriek, een plas vlakbij het Drentse Gasselte. Raymond liep een gebroken neus en een schedelbasisfractuur op.

„Mijn zoon kan amper zelf praten. Hij heeft veel pijn en hij kan ook niks zien”, zo vertelt moeder Melanie aan Hart van Nederland. De jongen is wel weer thuis uit het ziekenhuis.

Van de dader ontbreekt nog elk spoor. De politie heeft wel een signalement verspreid: „Man, getint, kaal hoofd met donkerkleurige en grijze stoppels op zijn hoofd, 35 jaar. Hij had een donker gekleurd hemdje zonder mouwen aan en een korte broek. Hij liep op slippers. Hij had een normaal postuur, rond de 1.90m lang, waarschijnlijk geen tattoo’s en de man had een zware stem. Bij de man waren twee getinte dames. Beide vrouwen hadden halflang zwart haar, de ene vrouw had het haar los en de andere in een staart. Beide vrouwen waren ongeveer even lang. Zij waren rond de 1,70 meter lang.”

Melanie hoopt dat getuigen zich willen melden, evenals de mensen die voor haar zoon een ambulance gebeld hebben. De politie roept mensen met camerabeelden op die te delen met hen. Raymond gaat aangifte doen, zo laat een woordvoerder van de politie weten.