Nieuws
2115525
Nieuws

Tarja gaat naar een parenclub: ’Mijn verbazing was groot’

Wie weleens naar een parenclub gaat, hangt dat meestal niet aan de grote klok. Tarja Meijers (45) wel: ze schreef er zelfs een openhartig boek over. Single vrouw in een parenclub is haar relaas over ruim elf jaar clubavonturen.

“Ik had behoefte aan intimiteit en seks, maar nam geen mannen mee naar huis. En ik hoefde niet naar een café te gaan om daar eerst eindeloos te luisteren naar gezwets aan een bar om er vervolgens achter te komen dat het seksueel totaal niet klikte.

Ik ging gewoon uit, niet naar de kroeg maar naar een parenclub. Als onafhankelijke, alleenstaande moeder is ’t bezoeken van parenclubs de perfecte manier om gelijkgestemden te ontmoeten op een ongedwongen en respectvolle manier.

Veilig

Een heerlijke plek om de alledaagse beslommeringen achter je te laten en het is er ontzettend veilig. Want weet jij veel wat je Tinder-date met je gaat uitspoken op zijn slaapkamer of in zijn hotelbed?”

Wil je weten hoe het Tarja haar eerste keer ervoer? Lees het op VROUW.nl: ’In het erotische gedeelte zag ik twee schommels waarin je met je benen omhoog kon hangen.’