Nieuws
2121249
Nieuws

Heleen van Royen gasthoofdredacteur van VROUW Magazine

Schrijfster Heleen van Royen (53) lanceert 7 juni haar nieuwe boek: Sexdagboek. Een boek over 365 dagen seks waarmee Heleen hoopt de beschroomdheid en schaamte te doorbreken die de meeste vrouwen hebben als het gaat om seks. Om dat te vieren is ze komend weekend ook gasthoofdredacteur van het magazine VROUW.

Wij stelden de schrijfster vijf vragen om haar beter te leren kennen.

Welk verhaal vertellen jouw vrienden en familie altijd over jou?

"Ik doe vaak hele onhandige dingen. Met kerst wilde ik een keer een kalkoen klaarmaken. Ik wist zeker dat het helemaal goed ging komen maar mijn timing ging mis. Die kalkoen ging om acht uur 's avonds pas in de oven en kwam er om elf uur uit. Die kinderen hadden hartstikke honger en we ging pas na elven aan tafel. En ik maar roepen: 'Het komt goed.''

Wat weten veel mensen niet van jou?

"Mensen weten vaak niet dat ik helemaal niet zo wild ben. Ik heb een soort wild en vrij imago maar eigenlijk ben ik best rustig. Ik houd bijvoorbeeld van wandelen en niet vanheftig uitgaan. Ik ben behoorlijk braaf. Het is soms wel handig hoor, dat mensen zo'n beeld van mij hebben. Mensen denken vaak 'wow kijk haar eens.' En dat geeft een soort aura van onaantastbaarheid."

De andere drie vragen en antwoorden lees je op VROUW.nl.