Nieuws/Buitenland
2127719375
Buitenland

Man tatoeëert favoriete sneakers: ’Wil niet steeds nieuwe schoenen kopen’

Manchester - In de tattooshop van Dean Gunther in Manchester kloppen klanten regelmatig aan met opvallende verzoeken, maar dit keer kwam iemand met wel iets heel bijzonders. Een man wilde zijn favoriete Nikes tatoeëren.

Gunther schrijft bij de post: „Hij was het zat om steeds nieuwe schoenen te kopen, nu heeft hij voor altijd zijn favoriete Nikes getatoeëerd.”

De video van het resultaat ging binnen no time viraal op Instagram en TikTok.

Tekst gaat verder onder de foto.

’Just don’t do it’

De tatoeëerder staat bekend om zijn realistische ontwerpen. Hij tatoeëerde bijvoorbeeld ook een sixpack op iemands buik. Deze klant wilde graag gespierd lijken zonder daarvoor uren in de fitness te hoeven ploeteren. Ook de Nikes lijken behoorlijk echt. Als je snel kijkt, lijken het net echte sneakers.

Onder de post op Instagram staan een hoop reacties. De een vindt het fantastisch, de ander vindt het maar niks. „Just don’t do it”, reageert een gebruiker (een verwijzing naar Nikes slogan ’Just do it’). „Hij kan een maand geen echte schoenen meer aan”, grapt een ander. Een derde denkt dat de klant dronken was toen hij deze tatoeage liet zetten.