Nieuws
2129268
Nieuws

Zetten we de vagina even in de zomermodus?

Journalist Hester Zitvast schrijft over dat wat haar opvalt in het nieuws. Dit keer over vagina's die in de zomerstand zouden moeten.

Een paar maanden voordat de zomer begint, slaat bij veel vrouwen de gekte ietwat toe. Het lijf moet bikiniproof zijn, dus doen we vijfhonderd sit ups per dag, trekken we de hardloopschoenen uit het vet en proberen we ieder dieet uit dat de buik zo plat mogelijk maakt en de putten in de kont minimaliseert.

Teen Vogue deed er een schep bovenop door de vrouwelijke twitteraar te doen opschrikken. Want naast het bikiniproof maken, moet je ook extra aandacht besteden aan wat onder die bikini zit; de vagina! Dus hebben jullie die al in de zomerstand gezet?

Gezonde vagina

Je zal in 2018 maar een jonge meid zijn en je vastklampen aan Teen Vogue voor je dagelijkse portie relevant nieuws. Dan heb je er de afgelopen week mooi een taak bij gekregen. Je vagina gezond maken en houden.

Hoe maak je mensen gek? Nou, met dat soort artikelen dus. Want je krijgt allerlei angsten opgedrongen die je helemaal niet hoeft te hebben. Het schijnt namelijk echt niet zo te zijn dat gynaecologen en huisartsen overuren draaien, omdat de zomer genadeloos toeslaat 'daar beneden'.

Lees de hele opinie van Hester op VROUW.nl: „Dames, jonge meiden; maak je dus niet al te druk over zand in je vagina.”