2131926
Buitenland

Deze overleden vrouw wordt niet gemist: ’Wereld is beter af zonder jou’

De advertentie.

De advertentie.

Een opmerkelijke rouwadvertentie in de Verenigde Staten. De familieleden van Kathleen Dehmlow die op 31 maart overleed in het Amerikaanse Springfield, wordt duidelijk niet gemist door haar twee kinderen Gina en Jay. Dat is letterlijk te lezen in de rouwadvertentie die in de lokale krant The Redwood Falls Gazette werd gepubliceerd.

De advertentie.

De advertentie.

Een oplettende lezer plaatste de rouwadvertentie op sociale media waar deze viraal ging. Hoewel het begin nog vrij normaal is, krijgt het verhaal al snel een vreemde wending.

Kathleen Dehmlow werd geboren op 19 maart 1938. Ze trouwde in 1957 met Dennis Dehnlow en kreeg twee kinderen: Gina en Jay.

Zwanger van broer man

In 1962 wordt Katheen echter bezwangerd door Lyle Dehmlow, de broer van haar man. Zij verhuist dan naar Californië en laat dan haar twee kinderen achter. Haar ouders nemen de opvoeding van de kinderen over.

Dehmlow overleed op 31 maart in Springfield. „Ze zal nu worden beoordeeld. Ze zal niet worden gemist door Gina en Jay en zij begrijpen dat deze wereld nu beter af is zonder haar”, sluit de advertentie af.