Nieuws/Binnenland
214657640
Binnenland

Slechtziende Maarten (25) vermist vanuit Breda

De politie deelt een opsporingsbericht voor de vermiste 25-jarige Maarten van der Hoeven uit Breda. De man is slechtziend en heeft een beperking. Hij werd vrijdag 23 oktober omstreeks 21.30 uur voor het laatst door zijn moeder in zijn slaapkamer.

Rond 00.30 uur stuurde zij Maarten nog een berichtje op WhatsApp, maar dat kwam nooit aan. De telefoon van de man staat uit.

,,Vermoedelijk heeft Maarten op zaterdagnacht 24 oktober tussen 00.30 en 1.15 uur zijn ouderlijk huis verlaten, onbekend waarheen’’, zo laat de politie weten.

Signalement

Hij droeg op dat moment een blauwe spijkerbroek, een donkerblauw shirt met drie knopen, daaronder een wit t-shirt. Verder had Maarten witte sokken en zwarte schoenen aan. Ook nam hij een donkerblauwe gewatteerde jas van het merk Scotch en Soda met capuchon mee.

Maarten heeft volgens de politie een slank postuur en is 1.80 meter lang. Hij draagt zijn zwarte haar zonder gel en heeft geen gezichtsbeharing. De man heeft schoenmaat 41/42. Tot slot heeft Maarten een moedervlekje onder zijn onderlip en een litteken op zijn romp, afkomstig van een operatie.

Maarten is slechtziend en heeft beperkingen.

safe-and-fast iconVeilig betalen
box icon14 dagen bedenktijd
safe-and-fast iconVeilig betalen
box icon14 dagen bedenktijd