Nieuws/Buitenland
2214636
Buitenland

’Het smaakte verschrikkelijk’

Dit treurige broodje kreeg veganist Taylor na TWEE UUR wachten

Veganistisch eten kan heel lekker zijn, zo bewijst de opkomst van de vele veganistische restaurants en food trucks in binnen- en buitenland. Maar niet elke kok kan een smakelijk vegan broodje op de kaart zetten. Dat ondervond de Amerikaanse veganist Taylor Mooney. Na twee uur wachten op haar veganistische broodje, gevuld met ’heerlijke groenten’ werd ze nogal verdrietig van wat er op haar bord lag. „Dit is een belediging.”

Een handje groene boontjes en vier stukken wortel, verspreid over een weinig inspirerend broodje. Bij het zien van het lunchgerecht waar Taylor Mooney twee uur op had zitten wachten in een Duits restaurant in het Californische plaatsje Rocklin, verdween haar eetlust vrij snel.

„Ik kreeg een klein, droog broodje met enkele bonen en worteltjes”, vertelt de teleurgestelde Taylor aan UniLad. „Het smaakte verschrikkelijk. Het was echt de zieligste maaltijd die ik ooit gezien had.”

Na twee uur wachten op dit teleurstellende broodje, konden Taylor en haar familieleden alleen maar lachen. „We hadden inmiddels zo veel meer verwacht!”

De blondine vindt het echt niet kunnen. „Dat ze dan zoiets voorschotelen, is een echte belediging.”

Bekijk de deprimerende beelden hier.