Nieuws/Binnenland
2219324
Binnenland
Aanslag op De Telegraaf

TMG-ceo Marc Vangeel: ‘Geschrokken, maar vol door’

AMSTERDAM - Enorm geschrokken, maar volop verder met het maken van goede producties. Zo reageerde Marc Vangeel, sinds vorig jaar TMG-ceo, op de aanslag die dinsdagochtend vroeg op het pand van de Telegraaf Media Groep werd gepleegd.

,,Hoe is het in godsnaam mogelijk, vraag je je af”, zei Vangeel dinsdag later in de ochtend, nadat hij de ravage in de aankomsthal had gezien. ,,Wie doet zoiets? Dan ben je niet goed bij je hoofd. Maar ik herhaal wat hoofdredacteur Paul Jansen eerder al zei: we laten ons niet intimideren door deze daad, want het is juist de bedoeling om te shockeren. We geven hier nooit aan toe.”

De recherche neemt de aanslag – een bestelbusje ramde de pui van het hoofdgebouw, waarna het voertuig in brand werd gestoken – zeer serieus, benadrukt Vangeel. ,,We hopen dat er snel meer duidelijkheid komt, en gaan zelf uiteraard ook bekijken hoe we dit in de toekomst nog beter kunnen voorkomen. In de tussentijd blijven we zoals altijd vol aan het werk om mooie producties te maken.”

Aanslag op De TelegraafLees meer over dit thema en vind alle verhalen in een overzichtMeer lezen hierover