Nieuws/Buitenland
2222090
Buitenland

Man met duurste penis ter wereld mag pas seks hebben na erectie van 10 dagen

Andrew Wardle en zijn vriendin Fedra Fabian.

Andrew Wardle en zijn vriendin Fedra Fabian.

GREATER MANCHESTER - Geboren worden zonder penis, met dank aan de wetenschap een vervangend exemplaar krijgen, maar dan tien dagen met een erectie moeten rondlopen voordat je eindelijk seks mag hebben. En dan nog zes weken wachten. De 44-jarige Brit Andrew Mardle zit in de laatste fase van zijn penisoperatie en is er inmiddels wel klaar voor om eindelijk seks te hebben met zijn vriendin Fedra.

Andrew Wardle en zijn vriendin Fedra Fabian.

Andrew Wardle en zijn vriendin Fedra Fabian.

Ook na de langdurige erectie moet Mardle hem nog even in zijn broek houden. Pas na zes weken mag hij eindelijk zijn nieuwe speeltje uitproberen, aldus Britse media.

Blaasextrofie

De Brit, die is geboren met blaasextrofie, waardoor zijn blaas binnenstebuiten groeide. Hierdoor had de man geen penis. Dankzij vijftien operaties lukte het om een slangetje te maken vanuit het orgaan zodat de man toch normaal naar de wc kon.

Zijn afwijking zorgde voor veel psychische problemen. Andrew probeerde meerdere malen zelfmoord te plegen. In 2012 veranderde zijn leven toen Wardle de uroloog Dan Wood ontmoette.

Andrew met vriendin.

Andrew met vriendin.

Penis construeren

Deze dokter stuurde Wardle, die woont in Greater Manchester, naar Amerika. Met de huid van zijn rechterbeen en zenuwen en spieren lukte het om een penis te construeren. Met een pomp lukt het de man zelfs om de penis stijf te laten worden. Vrijdag werd de operatie afgerond in een ziekenhuis in Londen.

Deze operatie kostte bijna 57.000 euro. Volgens Wardle hebben dokteren tegen hem gezegd dat hij waarschijnlijk de duurste penis ter wereld heeft. Pas na een erectie van tien dagen en zes weken rust kan hij het eindresultaat dan eindelijk uitproberen.

’Voor anderen belangrijker dan voor mij’

„Ik ben blij dat ik nu door kan gaan met mijn leven”, zei Wardle tegen de Daily Mail. „Ik denk dat voor de eerste keer seks hebben voor anderen belangrijker is dan voor mij. Ik heb 44 jaar zonder penis geleefd en het is mij gelukt om daar mee om te gaan. Ik denk dat het een tijdje duurt voor ik gewend raakt aan het hebben van seks.”

Wel voegde Wardle nog toe: „Natuurlijk heb ik er wel heel erg veel zin in.” Wordt vervolgd.