Nieuws/Binnenland
2242214
Binnenland

Gemengde reacties na nieuwe ’mode’

Nieuwste zomertrend: bikini ondersteboven dragen?!

AMSTERDAM - Terwijl het kwik naar tropische temperaturen stijgt, stromen sociale media vol met foto’s van de nieuwste bikinitrend. Die lokt gemengde reacties uit, van ’We zijn ziek’ tot ’Dat hadden ze eerder moeten doen’.

Erg praktisch lijkt het niet, maar mensen die graag meelopen met de nieuwste modetrends, dragen hun bikinitopje ondersteboven. Alhoewel, zo lijkt het. Blijkbaar hoef je voor de upside down-look dus niet werkelijk je bikini ondersteboven te dragen.

Hoe dan? Men neemt de schouderbandjes en knoopt deze vlak boven de borsten vast. Eigenlijk vrij simpel. Bekijk hieronder de video.

De steun van de bikinitop gaat wel volledig verloren, maar de borsten komen er mooi in uit. Er is zelfs een hele Instagram-pagina opgericht voor het nieuwe fenomeen.

Op sociale media gaat de nieuwste trend als een lopend vuurtje. „Hadden we eerder moeten doen”, of: „Het wordt een mooie zomer.” Een ander vindt dat we ’helemaal gek geworden zijn’. Een ander probeerde hetzelfde met een badpak. „Ik kom er maar niet uit in welk gat ik dan mijn hoofd moet doen.”