Nieuws/Buitenland
2277615
Buitenland

Vrouw (39) doodgeschoten tijdens babyshower

Beatrice Romo

Beatrice Romo

RIVERSIDE - Familieleden van Beatrice Romo (39) uit het Californische Riverside zeggen dat de vrouw is doodgeschoten door haar eigen neef. De moeder van vijf kinderen wilde een ruzie tijdens een babyshower opbreken, toen deze uit de hand liep.

Beatrice Romo

Beatrice Romo

Tijdens de babyshower van het nichtje van Romo in Elk’s Lodge in Riverside, ging het zaterdag 30 juni mis. Een dochter en zoon van de vrouw waren er ook, toen twee mannen het met elkaar aan de stok kregen.

Romo greep in en toen werd ze in haar buik geschoten. Ze overleed uiteindelijk in het ziekenhuis aan het verwondingen. Haar neef, de 37-jarige Abraham David Bonilla, werd later opgepakt.

’Ik voelde dat ze zo veel pijn had’

„Ik kon haar nog zeggen dat ik van haar hield en dat was het dan”, zei haar zoon Joshua tegen het lokale KCAL-TV. „Ik voelde dat ze zo veel pijn had.”

De man van Romo is Ronnie Rome, een rapper, die in het begin bij de babyshower was maar eerder vertrok om naar een optreden te gaan. Hij zegt dat zijn leven nu leeg voelt zonder haar.

Tweede slachtoffer

Volgens de politie is ook een tweede persoon neergeschoten op de babyshower, maar die maakt het naar omstandigheden goed.