Nieuws/Buitenland
2287692
Buitenland

Aanzoek gaat fout: Kinder surprise ei vast in vagina vrouw

Een Kinder Surprise ei.

Een Kinder Surprise ei.

ASMTERDAM - Een romantisch aanzoek ging iets anders dan gepland, toen een vrouw in het ziekenhuis verscheen met een Kinder surprise ei in haar vagina. Een voormalige dokter beschrijft het bizarre voorval in zijn boek.

Een Kinder Surprise ei.

Een Kinder Surprise ei.

In het boek ’Confessions Of A Junior Doctor’ beschrijft voormalig dokter Adam Kay verhalen over zijn tijd in het ziekenhuis. Een van deze verhalen was wel heel bijzonder...

De vrouw, die uiteraard niet bij haar echte naam wordt genoemd, wilde het heft in eigen handen nemen en haar vriend ten huwelijk vragen. Zo meldt Mirror.

’Romantisch’

Het leek haar een romantisch idee om een Kinder surprise ei te kopen, de ring er in te stoppen en deze in haar vagina in te brengen. Zo gezegd, zo gedaan. Het plan leek niet heel lastig. Ze zou seks initiëren met haar partner, waarna hij het ei zou ontdekken en zij op een knie zou gaan.

Het liep alleen iets anders. Het ei was verticaal ingebracht maar was verschoven en horizontaal vast komen te zitten. De vrouw moest naar het ziekenhuis om deze te laten verwijderen.

Het aanzoek is later hervat en de man heeft ’ja’ gezegd.