Nieuws/Binnenland
2298894
Binnenland

Nieuwe Instragram-trend: de ’migraine’ pose

AMSTERDAM - We worden tegenwoordig bedolven onder nieuwe insta-trends. Na de barbievoeten, opgeleukte wenkbrauwen en gekke broeken is hier de ’migraine’ pose.

Beroemdheden als Kylie Jenner, de zusjes Hadid, Beyoncé en Rita Ora zetten massaal kiekjes online waarop ze de ’migraine’ pose aannemen.

De look wordt gecreëerd door één of beide handen op het hoofd te laten rusten. Make-up artiest Nam Vo is de trendsetter. „Ik vind het fantastisch. De vorm van de handpalmen sluit perfect aan bij de vorm van het gezicht, waardoor de vorm van het gezicht mooi uitkomt”, aldus de visagist. Zo meldt The Sun.

Naast het feit dat je gezicht mooi uitkomt op foto’s, is het volgens Nam Vo ook een mooi moment om je manicure in de spotlights te zetten.

Negatieve reacties

Niet iedereen lijkt het eens te zijn met de nieuwe trend. Mensen die echt last hebben van migraine zijn er niet blij mee. Nam Vo heeft inmiddels haar excuses aangeboden. „Het is nooit mijn bedoeling geweest om mensen pijn te doen. Ik ben geraakt door al jullie persoonlijke verhalen en wens jullie het beste”, schrijft de visagiste op Instagram.