Nieuws/Binnenland
2301769
Binnenland

’We hebben u gemist...’ en het pakketje door uw raam gegooid!

ALMERE - Een pakketbezorger van PostNL had vrijdag een creatieve bui. De pakketbesteller was niet thuis en dus liet de bezorger, zoals het hoort, een briefje achter. Achterop het ’We hebben u gemist’-briefje stond echter een opmerkelijk bericht.

Anja van Petten uit Almere-Stad, die een pakketje vol haarbandjes had besteld, vond het briefje bij thuiskomst. „Vol ongeloof stond ik met het briefje in mijn handen”, zegt ze. ’Pakje door het raam gegooid’, was het enige dat de bezorger had gemeld.

„Net toen ik dacht dat het een grapje was... komt mijn zoontje van 6 aan met het pakketje”, vertelt Van Petten.

Eerste verdieping

Het pakje was niet door het openstaande keukenraampje geworpen, maar door het raam van de slaapkamer van haar zoon. „Dus omhoog... naar de eerste verdieping.”

Het pakket stond vrij bol. „Misschien dacht hij dat het een bal was, maar gelukkig was het niet breekbaar.” Ze is heel benieuwd of de bezorger in één keer raak heeft gegooid. „Ik denk dat deze postbode zijn roeping heeft gemist.”

Van Petten is in ieder geval blij dat ze haar pakketje supersnel heeft ontvangen. „We hebben er flink om gelachen want hoe verzin je dit?”