Nieuws/Binnenland
2302460
Binnenland

Slachtoffer zwaargewond afgevoerd naar het ziekenhuis

Onder meer 13-jarige opgepakt na steekpartij

Hardenberg - Bij een steekpartij in Hardenberg is zaterdagmorgen rond 04:30 een 19-jarige man zwaargewond geraakt. De man is naar het ziekenhuis vervoerd. Zaterdag zijn vier verdachten opgepakt op verdenking van betrokkenheid bij het incident, een van hen is pas 13 jaar oud.

Volgens een van de betrokkenen is de steekpartij ontstaan toen een meisje door vier mannen van haar telefoon werd beroofd, schrijft RTV Oost. Bij het incident raakte een 19-jarige man zwaargewond. Een aantal personen is volges de omroep na het incident achter de daders aan gegaan, in de hoop de telefoon terug te kunnen halen. De telefoon kregen ze terug, maar het hoesje met daarin meerdere pasjes ontbrak nog.

Om ook het hoesje met de pasjes terug te halen zijn twee jongens teruggegaan en daarna vond de steekpartij plaats. Een van jongens die het hoesje terug wilde halen werd neergestoken.

Twee mannen van 27 en 33 jaar en twee jongens van 13 en 19 jaar uit de gemeente Hardenberg zijn zaterdagochtend in hun woonlocatie aangehouden. Ze zijn ingesloten voor onderzoek.