Nieuws/Buitenland
2314552
Buitenland

Man belandt in ziekenhuis na ’inhaleren’ penis

CHICAGO - In eerste instantie wilde de 19-jarige Fredy Alanis niet vertellen wat hij had gedaan toen hij werd binnengebracht in een ziekenhuis in Chicago. Zijn moeder was er namelijk bij. Later kwam dan toch de aap uit de mouw. Hij had orale seks met een nogal groot geschapen partner gehad waarbij zijn luchtwegen waren beschadigd.

Na te zijn bijgekomen van de schrik, besloot de man het nieuws een paar weken geleden op sociale media te delen waarna het viraal ging. Met name hoe Fredy het omschreef was opvallend: „Sorry voor de gekozen hoek maar vergeet niet dat ik een grote pik heb afgezogen waarna ik op de eerste hulp terechtkwam. LMFAO, vergeet dit nooit.”

’Normaal geen probleem’

Uiteindelijk vertelde Fredy zijn verhaal aan Them.us. Zijn partner bleek zeer groot geschapen te zijn, maar liefst 25 centimeter lang. Pas een dag later had hij klachten, ademhalingsproblemen, en ging hij naar het ziekenhuis.

„Een dusdanige blessure komt bijna nooit voor. De kans is één op een miljoen, één op honderden miljoenen”, vertelt Fredy die dit van doktoren te horen kreeg.

’Geen spijt’

Na drie dagen in het ziekenhuis werd Alanis ontslagen. Hij zegt geen spijt te hebben van zijn actie. Het is niet duidelijk of zijn moeder inmiddels weet wat er is gebeurd. „Maar ik denk dat dit nieuws haar uiteindelijk wel gaat bereiken.”

Fredy en zijn grootgeschapen partner, een oude buurman die hij kent van Grindr, zien elkaar nog steeds. Ze ontmoeten elkaar met enige regelmaat.