Nieuws/Buitenland
2340646
Buitenland
Natuurbranden Griekenland

’Ambassade in Griekenland staat paraat’

Amsterdam - Bij Buitenlandse Zaken is nog niets bekend van Nederlanders die in het natuurbrandengebied in Griekenland in de problemen zijn geraakt.

Dat heeft een woordvoerder gemeld. „We houden de situatie in de gaten en de ambassade staat paraat om Nederlanders bij te staan.” Buitenlandse Zaken is bereikbaar voor hulpvragen op +31247247247.

De natuurbranden rond Athene hebben nog niet geleid tot een gewijzigd reisadvies voor Griekenland. Op de website nederlandwereldwijd.nl is het laatste reisadvies te vinden.

Op diezelfde website is wel te lezen dat in Griekenland elk jaar bosbranden voorkomen, vooral in de zomermaanden en tijdens lange droge periodes.

Bent u in Griekenland en ondervindt u problemen door de bosbranden? Dan komen we graag met u in contact. Mail uw verhaal en telefoonnummer naar onze verslaggever Paul Eldering of gebruik onze WhatsApp-tiplijn 0613650952.

Bent u in het land en is er een noodsituatie? Volg dan de aanwijzingen op van de lokale autoriteiten. Als u een georganiseerde reis maakt, houd dan contact met uw reisorganisatie.

Natuurbranden GriekenlandLees meer over dit thema en vind alle verhalen in een overzichtMeer lezen hierover