Nieuws/Binnenland
2341176
Binnenland

Snorharen laten pigmentvlek viraal gaan

GRONINGEN - Haar pigmentvlek leek wel erg op een kat, zo merkten verschillende mensen op. Dus besloot een 19-jarige studente uit Groningen om een bezoekje te brengen aan de tattooshop. Om snorharen en een neusje te laten tatoeëren.

Op sociale media-site Reddit deelde ze een foto van het resultaat. Wat ze nooit had verwacht is dat haar ’kat’ binnen enkele uren meer dan 20.000 keer positief gewaardeerd werd. Door alle stemmen belandde de foto binnen no-time op de voorpagina van de populaire site.

„Simpel, creatief en schattig”, schrijven meerdere gebruikers onder de foto. Alleen vragen sommigen zich af waarom de kat geen ogen heeft. „Misschien voeg ik die later nog toe, inclusief een staart”, aldus de Groningse met de originele tatoeage.

Tatoeëerder Izzy van Tattoo Blitzz midden in de binnenstad van Groningen reageert op zijn kleine maar fijne handwerk dat razendsnel de hele wereld over gaat: ,,Hij is een poosje terug gezet. Ze had een plekje en bedacht dit. Het was haar idee! Ik kan er eigenlijk weinig aan toevoegen.’’