Nieuws
2370213
Nieuws

We zijn er Bijna! ’Zonder Lut’s lootjes kunnen we tenslotte niets’

VROUW-lezeres Marjolein Ligtvoet-Molmans (51) schrijft graag over wat haar op televisie opvalt. Maandagavond keek ze naar We zijn er Bijna! "Die Janny! Ze durft wel!"

Op de camping is altijd wat te doen. Terwijl Joke heerlijk van het zonnetje ligt te genieten, brengt Ernst een serenade voor haar en overdenkt Ben, tijdens de afwas, wat de beste manier is om de makke schapen op de straat te houden.

Bij aankomst in Preci staat Lut gelukkig al met de lootjes klaar. Zonder Lut’s lootjes, kunnen we tenslotte niets. Kom op, gewoon zorgen dat je als eerste Lut’s lootje in handen hebt. Want ben je te laat, dan loop je zomaar de kans dat je geen zicht hebt en mis je ook het extra lijntje om je was op te hangen. Zou toch jammer zijn...

LEES OOK OP VROUW.NL: Laten we ophouden met grappig doen over iets dat zo verdrietig is!

Ja, de ballen van de jeu de boules zijn weer gepoetst en terwijl Oda voor de winst gaat en Tjitjske het voor de fun doet, vindt ze ook nog de tijd om het eens even over haar ingewikkelde naam te hebben want is het nou Tjip, Tjippie of Shit? Maar geen Chips want daar is Tjitske niet zo van…Verwarring alom. Ok. Ik noem haar gewoon Tjit.

Oké jongens, nu even goed opletten, want gids Patricia wil nog voor sluitingstijd naar de supermarkt. In een sneltreinvaart proberen we te onthouden dat de heilige Rita de patrones van de hopeloze gevallen was en… ook van de automobilisten. Maar laten we het gewoon rustig aan doen, want het hebben van stalbenen of stalpoten lijkt me toch ook niets.

LEES OOK OP VROUW.NL: Mijn kinderen zijn onterecht uit huis geplaatst De twee hartendiefjes Joke en Ernst gaan er weer voor. Joke heeft tenslotte altijd de fluit want ja, de banjo heeft ze gespeeld en is niet om aan te horen maar die fluit! Ja, daar kan ze wat mee. Die doet het voor haar!

Dom Die De Dom Die De Dee!

Die Janny moet haar glazen nog stutten voordat ze gaan duwen en trekken. Na het gestut, roept ze heel hard “ja!” en kunnen ze gaan. Die Janny! Ze durft wel!

O Sole Mio Gerard & Dancing Queen Louise kunnen geen tv-signaal ontvangen ,dus verkassen ze. Als alles op zijn plek staat, moet de WiFi nog gevonden worden.

“We zouden op FB kunnen kijken.”

“Ja, doen we."

“Open de site facebook.com.”

“Uh. Heb jij Facebook?”

Die Louise hoef je maar een bal te geven en ze is happy. Niets geen kaartspelen voor haar. Zij is gek op ballen. Wat kan zij genieten! De ene na de andere bal houdt ze in haar hand.

LEES OOK OP VROUW.NL: Ruim 500 kaarten voor verkrachte studente

We sluiten af met het handwasje van Janny en het eten van Paul. Paul doet niet gek - hij is tenslotte gisteravond uit eten geweest - maar houdt het nu bij zijn twee broodjes met Chorizo.

Het moet niet gekker worden.