Nieuws
2405306
Nieuws

Binnenkort zelf rondslingeren als Spider-Man

Amsterdam - Na een korte periode afwezigheid is de superheld Spider-Man weer helemaal terug. De superheld wint niet alleen terrein in diverse bioscoopfilms waar hij in verschijnt, ook op gamegebied slingert de held onze huiskamers in.

Spelers kunnen al jarenlang aan de slag met verschillende Spider-Man games. Met zoveel bestaande games over de spinnenman is het niet gek dat dit op een gegeven moment saai gaat worden. Toch weet ontwikkelaar Insomniac Games met haar nieuwe Spider-Man game toch weer een nieuwe draai te geven aan de oude vertrouwde superheld.

Dit heeft vooral te maken met hoofdpersonage Peter Parker, het alias van Spider-Man. In tegenstelling tot veel games die de oorsprong van de held vertellen, gooit deze nieuwe Spider-Man game het over een andere boeg.

,,Dit is een oudere Peter Parker, hij is acht jaar ouder en hij studeert af. Het gaat niet over hetzelfde oorsprongsverhaal, alhoewel we dat wel erkennen.”, vertelt Ryan Schneider, Chief Brand Officer bij ontwikkelaar Insomniac Games, in een interview met XGN.nl.

,,We willen je met de Spider-Man ervaring het gevoel geven dat je een acrobatische improvisateur bent. Dat je met halsbrekende snelheden door de lucht vliegt en dat je een heleboel keuzes hebt om vijanden te benaderen. Of het nou gaat om interactie met de omgeving, vijanden omhoog trekken, tegen elkaar aan gooien, je arsenaal aan gadgets of stil rondsluipen. Er zijn zo veel keuzes die er voor zorgen dat jij het gevoel hebt een absolute meester in je vak te zijn.”

Dit merk je zeker wanneer je de game speelt. Zonder enige moeite slinger je langs gebouwen, spring je van daken en lanceer je Spider-Man van lantaarnpalen. Marvel’s Spider-Man voor PlayStation 4 zal vanaf 7 september te koop zijn.

Wil je meer weten over de nieuwe Spider-Man game? Kik dan hier.