Nieuws/Buitenland
2415448
Buitenland

Behandeling gaat fout: vrouw verliest wenkbrauw door masker

Franklin - Een vrouw uit de Amerikaanse staat Kentucky, is er op een vervelende manier achtergekomen, dat je voor het gebruik van een verzorgingsproduct altijd goed de instructies moet lezen. Ze trok haar hele wenkbrauw uit haar gezicht, nadat zij er een ’peel off mask’ over had gesmeerd. Een filmpje waarin de vrouw het masker van haar gezicht trekt gaat nu het hele internet over.

Dayanara Mendivil testte een nieuw houtskool-masker dat ze van haar nicht had gekregen. Zonder de instructies te lezen smeerde ze het zwarte goedje op haar gezicht. Toen het tijd was om het masker eraf te peuteren, realiseerde Dayanara zich dat ze een grote fout had gemaakt. Het zwarte masker zat vastgeplakt aan al haar wenkbrauwharen.

Haar nicht Amber filmde het tragische moment dat Dayanara haar wenkbrauw van haar gezicht trekt. Een foto laat zien dat de wenkbrauw – in zijn geheel – is losgekomen van het gezicht. „We hadden niet verwacht dat ze naast een gezichtsbehandeling ook een waxbeurt zou krijgen”, zegt Amber tegen Daily Mail.