Nieuws/Binnenland
242298822
Binnenland

Man aangehouden voor gevonden lichaam bij ziekenhuis Almelo

ALMELO - Er is een verdachte aangehouden in de zaak van de dode die woensdag werd gevonden bij het ziekenhuis in Almelo. Het lichaam lag in een auto op de parkeerplaats. De verdachte is een 43-jarige man die woensdag is aangehouden. Waarvan hij wordt verdacht heeft de politie niet bekendgemaakt. Het slachtoffer is een 56-jarige vrouw, zij komt net als de verdachte uit Almelo.

Bij de parkeerplaats aan de Zilvermeeuw werd woensdag rond het middaguur het lichaam van de vrouw gevonden. Uit onderzoek is gebleken dat zij door een misdrijf om het leven is gekomen. De politie heeft woensdag ook onderzoek gedaan in een woning aan de Zonnebloemstraat, die mogelijk gelinkt is aan het incident.

Volgens RTV Oost is het slachtoffer om het leven gebracht door haar man. Dat zou staan in een interne memo van het ziekenhuis. De politie wil verder geen details geven en niet vertellen of de inhoud van de memo klopt.

De politie heeft al veel getuigen gesproken en zegt vooral op zoek te zijn naar mogelijke camerabeelden rondom het incident.