Nieuws/Buitenland
2439363
Buitenland

19-jarige Nederlandse man verongelukt op Malta

Archiefbeeld.

Archiefbeeld.

Malta - Een 19-jarige Nederlandse man is woensdag op Malta om het leven gekomen bij een jetski-ongeluk in St George’s Bay. Dat schrijft Times of Malta. Het Nederlands ministerie van Buitenlandse Zaken heeft het bericht bevestigd.

Archiefbeeld.

Archiefbeeld.

De familie in Nederland is door het departement geïnformeerd, meldt een woordvoerder. De familie van omgekomen tiener is consulaire hulp aangeboden.

Het ongeluk zou woensdag hebben plaatsgevonden rond 15.30 uur. De jetski werd volgens de Maltese krant bestuurd door een 19-jarige man die eveneens van Nederlandse afkomst is. Beiden waren op vakantie in Sliema.

Omstanders hielpen de gewonde jongeman aan wal en verleenden eerste hulp. Voor de man kwam de hulp echter te laat, hij overleed ter plaatse.

Was u getuige, of heeft u informatie over het ongeluk? Mail ons dan alstublieft via redactie-i@telegraaf.nl of app naar gebruik onze WhatsApp-tiplijn: +31613650952..Opvallend veel Nederlanders kwamen de afgelopen twee weken in het buitenland in de problemen, of zelfs om het leven.

Opvallend veel Nederlanders kwamen de afgelopen weken in het buitenland in de problemen, of zelfs om het leven.