Nieuws/Binnenland
2473273
Binnenland

Rechtszaak Paay versus Vlemmix uitgesteld

Patricia Paay.

Patricia Paay.

DEN HAAG - De rechtszaak van Patricia Paay tegen Johan Vlemmix is uitgesteld, nu de advocaat van de tv-persoonlijkheid zich heeft teruggetrokken. De zaak zou dinsdag dienen bij de rechtbank in Den Bosch. Paay eist een schadevergoeding van 30.000 euro van de ondernemer uit Eindhoven, die een levensgrote sekspop van haar op de markt wilde brengen.

Patricia Paay.

Patricia Paay.

Volgens de rechtbank zijn beide partijen verplicht met een advocaat op de zitting te verschijnen. Paays advocaat Johan Langelaar stapte eerder deze week op, niet bekend is waarom. Paay heeft nu tot 12 september de tijd om een vervanger voor hem te vinden. Daarna worden de agenda’s weer getrokken om een nieuwe zittingsdatum te plannen. Volgens een woordvoerder van de rechtbank kan het nog een tijdje duren voor de zaak verdergaat.

Johan Vlemmix vindt het „heel vervelend” dat de rechtszaak tussen hem en Paay vertraging oploopt. Hij wil de zaak het liefst zo snel mogelijk afronden. „Ik word hier niet vrolijk van. Dit is al een zaak die nergens over gaat en dan ga je hem ook nog vertragen. Zij doet zo moeilijk.”