2479536
Buitenland

Stel probeert wanhopig kind te krijgen, blijkt op verkeerde manier te seksen

Dit is misschien wel dé reden waarom seksuele voorlichting zo belangrijk is. Een getrouwd stel uit China deed vier jaar lang hun uiterste best om in verwachting te raken, maar tevergeefs. Voor advies maakten zij een afspraak met dokter Liu Hongmei, die tot haar grote verbazing al snel achter het probleem kwam.

Het lukte het Chinese stel van 24 en 26 jaar oud maar niet om zwanger te worden. De families van de twee wachtte met smart op een nieuwe opvolger, maar ondanks het feit dat de twee gewoon seksueel actief waren, kwam het er maar niet van.

Als laatste oplossing maakten zij een afspraak met dokter Liu Hongmei. Na een aantal onderzoekjes ontdekte zij dat de vrouw nog maagd was. Het stel bleek al die jaren gebruik te maken van de ’verkeerde opening’. Dat verklaarde ook meteen de klachten over ’pijnlijke seks’ van de vrouw.

Voorlichting

Het stel kreeg een boek met seksuele voorlichting mee naar huis en een paar maanden later was de vrouw zwanger. Als dank kreeg de dokter honderd eieren en een levende kip toegestuurd. Zo meldt de Chinese krant Guiyang Evening.