Nieuws/Buitenland
254854
Buitenland

Tindermatch al 3 jaar in gesprek

Michelle en Josh

Michelle en Josh

Heb je een match op de datingapp Tinder, dan kan het even duren voordat je elkaar in levende lijve ziet. Voor Josh (22) en Michelle (21) uit de Amerikaanse staat Ohio duurt het voorgesprek nu wel heel erg lang. In september 2014 waren ze een match, maar het gesprek loopt nog altijd.

Michelle en Josh

Michelle en Josh

Josh Avsec deelde dit weekend screenshots van zijn gesprek met Michelle Arendas op Twitter. „Ooit zal ik dit meisje ontmoeten en dat zal legendarisch zijn”, zette hij erbij.

’Dat was snel’

Op 20 september 2014 was het Josh die Michelle voor het eerst aansprak met de inmiddels legendarische woorden: „Hey Michelle.” In november kreeg hij pas antwoord. „Sorry, mijn telefoon was kapot.” Daarna reageerde Josh met: „Dat was snel, bij mij duurt het meestal vijf maanden voor ik mijn oplader gevonden heb.”

Sindsdien sturen de twee elkaar berichten met maandenlange stiltes tussendoor. Daarbij worden steeds excuses als „Sorry, ik zat in de les” en „Ik was aan het douchen” gebruikt.

Gratis reis

Nadat Josh de conversatie met de rest van de wereld deelde, ging het viral. Mensen willen graag dat de twee elkaar eindelijk gaan ontmoeten. Tinder heeft besloten om in te grijpen. Het koppel heeft een reis aangeboden gekregen van het bedrijf zodat ze elkaar in Hawaï kunnen ontmoeten. Op voorwaarde dat ze er geen twee jaar over doen.

Het is nog niet duidelijk of en wanneer ze elkaar gaan ontmoeten. Wordt vervolgd.