Nieuws/Binnenland
ExtraHet beste van De Telegraaf

Stan Huygens Journaal

Jonnie komt met tweede Brass Boer

Sterrenchef Jonnie Boer met v.l.n.r. sterrenchefs Jarno Eggen (De Groene Lantaarn**), Martin Kruithof (De Lindenhof**), Masanori Tomikawa (Yamazato*) en Thérèse Boer.

Sterrenchef Jonnie Boer met v.l.n.r. sterrenchefs Jarno Eggen (De Groene Lantaarn**), Martin Kruithof (De Lindenhof**), Masanori Tomikawa (Yamazato*) en Thérèse Boer.

DE TELEGRAAF

De bekendste topkok van ons land, Jonnie Boer, van het met drie Michelinsterren bekroonde restaurant De Librije (***) in Zwolle kan het ondernemen niet laten.

Sterrenchef Jonnie Boer met v.l.n.r. sterrenchefs Jarno Eggen (De Groene Lantaarn**), Martin Kruithof (De Lindenhof**), Masanori Tomikawa (Yamazato*) en Thérèse Boer.

Sterrenchef Jonnie Boer met v.l.n.r. sterrenchefs Jarno Eggen (De Groene Lantaarn**), Martin Kruithof (De Lindenhof**), Masanori Tomikawa (Yamazato*) en Thérèse Boer.

DE TELEGRAAF

De bekendste topkok van ons land, Jonnie Boer, van het met drie Michelinsterren bekroonde restaurant De Librije (***) in Zwolle kan het ondernemen niet laten.

Verder lezen?

Maak een account aan en lees alle Telegraaf Extra-artikelen nu tijdelijk helemaal gratis.

Het is makkelijk en in 1 minuut geregeld!

Heb je al een account? Log hier dan in!

Bekijk meer van