Nieuws/Binnenland
2562515
Binnenland

’Vader neergestoken na opmerking over joint’

Zwolle - In een speeltuin in Zwolle is zondagmiddag een man neergestoken. De man zou met zijn kind in een speeltuintje aan het spelen zijn geweest toen volgens buurtbewoners een man de speeltuin in kwam en een jointje ging roken.

De man met het kind sprak de andere man erop aan, waarop de man met het jointje een mes zou hebben getrokken, meldt Hart van Nederland. Het slachtoffer zou volgens ooggetuige Moniek één keer zijn gestoken, vlak onder zijn ribben. Moniek vertelt aan De Telegraaf dat het bloed uit de wond stroomde, maar dat het slachtoffer wel aanspreekbaar was: „We hebben 112 gebeld.”

De dader is na het incident weggerend richting het centrum van de stad. Tijdens zijn vlucht heeft hij volgens getuigen het steekvoorwerp, een mes, verloren bij een rode auto.

Signalement

De dader betreft een blanke man met een pokdalig gezicht. Hij zou ongeveer dertig jaar oud zijn. Hij zou zwart, kort haar hebben en zwarte kleding dragen. Via Burgernet is de hulp van het publiek ingeroepen. Wie hem gezien heeft wordt verzocht 112 te bellen.

De omgeving van het speelveld op de hoek van de Van Galenstraat en de Evertsenstraat is door agenten afgezet.

Weet u meer over dit incident of was u er getuige van? Neem dan alstublieft contact met ons op via [email protected]