Nieuws/Buitenland
2684595
Buitenland

Britse klaagt beddenwinkel aan

Vrouw raakt verlamd tijdens (te) wilde seks

Beeld ter illustratie. Niet de vrouw uit het verhaal.

Beeld ter illustratie. Niet de vrouw uit het verhaal.

Maidenhead - Een vrouw die verlamd raakte tijdens de seks heeft een beddenbedrijf voor de rechter gesleept. Ze werd, een week na aankoop, van haar bed ’gekatapulteerd’ na een gewaagde manoeuvre.

Beeld ter illustratie. Niet de vrouw uit het verhaal.

Beeld ter illustratie. Niet de vrouw uit het verhaal.

Ze is bijna vijftig en dan kun je, natuurlijk, nog behoorlijk spannende avontuurtjes beleven - maar voor Claire Busby is het allemaal iets té wild geworden. Ze heeft serieus letsel aan de ruggengraat opgelopen toen ze tijdens het verwisselen van positie van haar super king-size bed viel, zo schrijft de BBC.

De 46-jarige vrouw sleept nu Berkshire Bed Company voor de rechter. Toen ze geknield in het midden van het bed een ’seksuele daad’ uitvoerde op haar man, wilde ze van standje wisselen en ’zwaaide haar benen’ onder zich door, om vervolgens op het bed te gaan liggen. Daar ging het mis.

Crash

Het bed schoof onder haar handen vandaan, waarna ze ’uitgleed en op haar hoofd viel’, aldus Busby in de rechtszaal.

„Ik knielde over hem en raakte hem aan met mijn rechterhand, misschien met mijn linkerhand op zijn been. Toen draaide ik rond, zette mijn hand neer, en het voelde alsof ik van de achterkant van het bed af werd gekatapulteerd”, zei Busby, die ondanks haar gedetailleerde beschrijving veel aan de verbeelding van de rechter overliet.

’Fout in bed’

Volgens de vrouw waren twee delen van de onderkant van het bed niet goed vastgemaakt. Ook misten twee onderdelen aan de zijkant. Ze noemt de staat van het bed ’abominabel’.

Volgens advocaten van het beddenbedrijf was het bed nog goed bij bezorging en zou de onderkant, zelfs als de onderdelen zouden missen, niet uit zichzelf zijn gebroken.