Nieuws/Buitenland

Uber-chauffeur oraal bevredigd door prostituee tijdens ritje: tegoedbon van 10 dollar

Aner Manuel / Facebook

CHICAGO - Aner Manuel kon zijn ogen niet geloven wat er gebeurde tijdens zijn Uber-ritje in Chicago. Een nogal dronken prostituee zat naast de chauffeur. Tijdens de rit werd er plots gezoend en toen besloot de vrouw van lichte zeden de chauffeur oraal te gaan verwennen.

Aner Manuel / Facebook

Manuel filmde dit voorval en deelde dit op sociale media. Het bedrijf Uber onderzocht de ’gevaarlijke’ rit en besloot hem een tegoedbon van 10 dollar, omgerekend zo’n 8,50 euro, te geven.

’Hoofd op schoot’

Op 17 juli ging het mis in de vroege uurtjes. In de video is te zien hoe de vrouw de bestuurder kust en vervolgens haar hoofd op zijn schoot laat rusten. Ondertussen speelt er muziek op de achtergrond.

In eerste instantie dacht Manuel dat de vrouw wellicht familie van de bestuurder was, aangezien het geen gedeelde Uber-rit was. Al gauw werd duidelijk dat de twee iets anders van plan waren.

Aner Manuel / Facebook

10 dollar credit

Toen de dame de chauffeur oraal aan het bevredigen was, was het genoeg voor Manuel „Ik heb aan de bestuurder gevraagd om mij uit te laten stappen. Van Uber heb ik de rit vergoed gekregen, en 10 dollar credit”, legt hij uit aan Esquire.

Uber heeft laten weten te zijn gestopt met de bestuurder. Het bedrijf gaat het voorval uitgebreid onderzoeken.

Aner Manuel

Lees meer over