Nieuws/Binnenland
275875
Binnenland

Tilburgse 'trapduwer' kan daad niet motiveren

TILBURG - De man die een Tilburger van een trap duwde, lijkt daarvoor geen duidelijke reden te hebben gehad. De 24-jarige verdachte heeft volgens de politie een bekentenis afgelegd. Hij zou daarbij hebben verklaard dat er ,,geen concrete aanleiding'' was voor de duw, waarbij zijn stadsgenoot eerder dit jaar gewond raakte.

Getuigen zagen in mei dat het slachtoffer in de vroege ochtend door een onbekende een ondergrondse fietsenstalling in werd geduwd in het uitgaanscentrum van de stad. De Tilburger lag daar bewusteloos onderaan een hoge trap. ,,Hij brak onder meer een elleboog, de kans dat dit nog helemaal herstelt is niet groot'', aldus de politie.

De politie meldde woensdag na onderzoek van de recherche een man te hebben opgepakt die de daad heeft opgebiecht. Een politiewoordvoerder kon niet zeggen of drank mogelijk een rol speelde bij het voorval. Het inmiddels 26-jarige slachtoffer verklaarde eerder tegenover opsporingsprogramma Bureau Brabant zich weinig van de duw te kunnen herinneren.

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo