Nieuws/Binnenland

Voortborduren op frikandellenvlaai

Aldi blijft bezig: nu pizzavlaai

De pizzavlaai ’met uitjes en salami’.

De pizzavlaai ’met uitjes en salami’.

Aldi

AMSTERDAM - Het is precies één jaar geleden dat de frikandellenvlaai van de Aldi bijna tot een nationale discussie onder jongeren zorgde. De supermarkt vindt het klaarblijkelijk tijd voor een nieuwe hartige vlaai.

De pizzavlaai ’met uitjes en salami’.

De pizzavlaai ’met uitjes en salami’.

Aldi

De ’frikandellenvlaai met currysaus’ waarmee Aldi vorig jaar in de eerste week van november opzien baarde, was niet helemaal uniek maar wel spraakmakend. Dat bleek uit de reacties op sociale media, aan de koffieautomaat en op het schoolplein.

Later probeerde de supermarkt die pr-stunt te herhalen met de kruidnootjesvlaai. Die deed aanzienlijk minder stof opwaaien. Nu, een jaar later, lanceert de supermarkt de ’traditioneel gebakken pizzavlaai met heerlijke kruidige vulling van tomaat, ui, paprika, salami en kaas’.

Bekijk meer van