Nieuws/Buitenland
281850
Buitenland

Trio op balkon bereikt dieptepunt: 2 gewonden

Foto ter illustratie

Foto ter illustratie

BAD BREISIG - Een trio tussen een man en twee vrouwen op een balkon in het Duitse Bad Breisig kende meer dieptepunten dan hoogtepunten. Het drietal had donderdag de slaapkamer ingewisseld voor een balkon. Dat leek goed te gaan tot een van de vrouwen een climax bereikte en plots, geheel naakt, drie meter naar beneden viel.

Foto ter illustratie

Foto ter illustratie

Haar vriendin snelde omlaag om hulp te verlenen en nam daarbij de trap. Ze struikelde echter en viel, ook naakt, op de grond.

De man vond beide vrouwen gewond en schakelde de hulpdiensten in. De vrouw die van het balkon viel zou haar benen hebben gebroken. De vrouw die van de trap viel brak haar armen en haar nek. Beide vrouwen zijn niet levensbedreigend gewond.

’Positioneel probleempje’

„Tijdens de daad was er een praktisch positioneel probleempje”, zou de man hebben uitgelegd. De dame die van het balkon naar beneden viel zou tegen de reling hebben geleund.

De politie wilde niet zeggen wie de drie waren. Dit om hen dit gênante nieuwsfeit te besparen, aldus het Duitse General-Anzeiger. De vrouwen herstellen nu in het ziekenhuis.