Nieuws/Opmerkelijk
2964112
Opmerkelijk

’Schattig’ detail op oud kiekje

Verborgen detail op kerstfoto maakt tongen los

AMSTERDAM - Op het oog is deze familiefoto niet bijzonder en bovenmatig gezellig of ’warm’ is het kiekje ook niet. Toch maakt het op Twitter veel reacties los vanwege een bijzonder detail. Ziet u het al?

Veel mensen zien op het eerste oog niets bijzonders. Kijkt u iets beter naar het familieportret dat Matthew Anderson deelde op Twitter, dan is het opvallende detail duidelijk zichtbaar.

„Ik plaats deze oude kerstfoto omdat ik net gemerkt heb dat mijn pochet eigenlijk de hamster van mijn zus is”, schrijft Anderson.

Hamsters

De foto werd in geen tijd meer dan 200.000 keer geliket en maakt heel wat soortgelijke verhalen los bij mensen. In totaal reageerden 38.000 mensen.

„Ik heb mijn hamster twintig jaar geleden eens meegenomen op de trein van Edinburgh naar Stratford, ze gedragen zich heel goed in zakjes”, schreef de ene, terwijl een andere Twitteraar meldt: „Klopt helemaal. Mijn hamster, Salem, vond het fantastisch vroeger om in het borstzakje van mijn vader te zitten terwijl hij in huis rondwandelde.”