Nieuws/Buitenland

Meisjes stoppen huilende baby in koelkast

Door Redactie

Snapchat

Twee Amerikaanse tieners hebben tijdens het oppassen een huilende baby in de koelkast gelegd en de deur dicht gedaan. De politie zag de beelden van het incident op sociale media en greep in.

Snapchat

Eén van de tieners is het nichtje van de baby. Zij en haar vriendin waren even alleen met het huilende kind, terwijl de moeder een douche nam in een hotel in de Amerikaanse staat Massachusetts. Eén van de meiden pakte de huilende baby op en stopte het in de koelkast. De ander begon te filmen en plaatste de beelden op Snapchat.

Op het filmpje is te zien hoe het meisje de koelkast openmaakt, het huilende baby’tje erin legt en lachend de deur dicht doet. Zodra ze de koelkast openmaken, is te horen hoe het kindje nog erger overstuur is geraakt en nog harder ligt te huilen.

De moeder van het gezin is boos, maar toont ook begrip voor de jonge meiden. Hoewel ze niet wil dat haar nichtje of haar vriendinnen nog bij haar kindje in de buurt komen, denkt ze dat het een uit de hand gelopen grap is. „Ik weet dat ze mijn dochter nooit pijn zou doen en dat dat niet haar bedoeling was. Ik denk dat het gewoon gekkigheid was, dommigheid.”

De tieners zijn opgepakt en zijn al voor de kinderrechter verschenen. Dinsdag moeten ze weer voorkomen.