Nieuws/Binnenland
3086488
Binnenland

Zoon dode vrouw aangehouden in Kaatsheuvel

KAATSHEUVEL - De verdachte die woensdagochtend werd opgepakt na de dood van een vrouw in Kaatsheuvel, is de 28-jarige zoon van het slachtoffer. Agenten troffen de vrouw rond 04.00 uur met zware verwondingen aan in de voortuin van een woning aan de Jan de Rooijstraat. Ze bleek te zijn overleden. De vrouw, waarschijnlijk de 64-jarige bewoonster van het huis, is door geweld om het leven gekomen.

De politie trof in de woning een 25-jarige vrouw aan met haar zoontje van zes maanden. Het bleek te gaan om de ex-partner van de zoon van de overleden vrouw. Onderzoek wees uit dat de verdachte kort voor de komst van de politie in een auto is weggereden. De politie hield hem veertig minuten later aan op de Burgemeester van der Heijdenlaan in Kaatsheuvel.

De politie spreekt nog van vermoedelijk de 64-jarige bewoonster, omdat het slachtoffer nog niet officieel is geïdentificeerd.

,,Het is verschrikkelijk wat er is gebeurd. Ons medeleven gaat uit naar de nabestaanden. Samen met het wijkteam zorgen we voor een goede opvang voor de omwonenden", aldus burgemeester Hanne van Aart van de gemeente Loon op Zand.