Nieuws/Binnenland
317037
Binnenland

Grap Jumbo over AH valt verkeerd

Volle schappen bij de Jumbo in Berghem.

Volle schappen bij de Jumbo in Berghem.

BERGHEM - In de Albert Heijn in het Brabantse Berghem is deze week bijna niets te krijgen vanwege een leveranciersprobleem. De enige andere supermarkt van het dorp, de Jumbo, speelde hierop in en zette op Facebook foto’s met volle schappen. Dat viel echter niet zo goed.

Volle schappen bij de Jumbo in Berghem.

Volle schappen bij de Jumbo in Berghem.

„Voor wie nog twijfelde.... Hallo beste supermarkt van Berghem! Zien we u vandaag ook weer voor al uw boodschappen?”, aldus de Jumbo Berghem op Facebook.

’Ook dank voor jullie begrip’

Op de Facebookpost kwamen veel boze reacties. Ook de AH Berghem reageerde op de ophef. „Ook dank voor jullie begrip, collega's.”

Vanwege leveringsproblemen heeft de Albert Heijn in Berghem te kampen met lege schappen. Vrijdagochtend werd een nieuwe vracht verwacht, maar die kwam niet opdagen meldt het Brabants Dagblad.

’Het was ludiek bedoeld’

Later liet Jumbo volgens de Brabantse krant weten dat de post zo niet bedoeld was. „Het was ludiek bedoeld, maar pakt volledig verkeerd uit. Personeel Albert Heijn Berghem, succes en sterkte, we leven oprecht met jullie mee en hopen voor Berghem, jullie en ons dat er snel duidelijkheid komt.”