Nieuws/Opmerkelijk
3192333
Opmerkelijk

Nachtmerrie na bezoek kapper: kapsel geruïneerd

De nachtmerrie van iedere man en vrouw na een bezoek aan de kapper werd voor de 22-jarige Lucy bittere werkelijkheid. De vrouw stapte met een foto van haar gewenste kapsel een zaak binnen, maar het eindresultaat leek in de verste verte niet op het voorbeeld. „Ik kon zelfs niet gaan werken hierdoor”, schrijft de Britse op Facebook.

Barrows eindigde dus niet met een netjes uitgewerkte ’undercut’, maar met een kapsel waarmee ze niet eens meer de straat op durfde. „Waarschuwing: de slechtste kapbeurt ter wereld”, schrijft de vrouw bij de gedeelde foto’s. „Als je een slager zoekt, dan ben je op de juiste plek. Ze hebben mijn haar en mijn zelfvertrouwen absoluut verwoest.”

De knipbeurt vond in augustus plaats, maar de vrouw vond naar eigen zeggen nu pas de moed om het te posten op sociale media. De kapperszaak in Cheltenham, waar de Britse kwam, ontkent alle betrokkenheid, maar heeft haar wel terugbetaald. „Je ziet het nu niet meer zo, maar ik kan mijn haar nog steeds niet opsteken en het ziet er slecht en rommelig uit.”