Nieuws/Buitenland
324167287
Buitenland

Jongetje (3) schiet zichzelf dood op eigen verjaardagsfeestje

Foto ter illustratie.

Foto ter illustratie.

Een feestelijke mijlpaal is in Texas plots omgeslagen naar een uiterst tragische gebeurtenis. Een 3-jarig Amerikaans jongetje is om het leven gekomen nadat hij zichzelf per ongeluk in de borst schoot tijdens zijn eigen verjaardagspartijtje. Dat meldt de Montgomery County Sheriff’s Office.

Foto ter illustratie.

Foto ter illustratie.

Agenten werden afgelopen zaterdag opgeroepen om naar een woning in Porter, ongeveer 40 kilometer ten noorden van Houston, te gaan. Ter plaatse kreeg de politie te horen dat een drie jarig kind waarvan de verdere identiteit onbekend is gebleven, in zijn borst was geschoten tijdens een verjaardag. Het kind werd naar de dichtstbijzijnde brandweerkazerne gebracht en overleed daar aan zijn verwondingen.

Aanwezigen werden tijdens een kaartspelletje opgeschrikt door het schot, zo meldt NBC News. De peuter vond het pistool nadat het uit de zak van een familielid was gevallen.

„Onze gedachten en gebeden gaan uit naar de familie en vrienden van het slachtoffertje van dit tragische ongeval”, zo laat de Montgomery County Sheriff’s Office weten.