Nieuws/Binnenland
3275602
Binnenland
ExtraHet beste van De Telegraaf

De frikandel is voor Bosman de perfecte snack

’Snackspert’ heeft geen frituurpan

De bekendste recensent van snacks van ons land, heeft een airfryer. „Frituren doe ik bij anderen”, lacht Eke Bosman.

De bekendste recensent van snacks van ons land, heeft een airfryer. „Frituren doe ik bij anderen”, lacht Eke Bosman.

Frikandelvlaai, kaasfondue-pizza en een souflesse. De vaderlandse snackwereld is allang niet meer een kroketje met een patatje mayo, maar ’hybride-snacks’ bestormen de markt. Met als laatste ’uitvinding’ de loempidel: een mengeling tussen een frikandel en een loempia. Waarom? „Iedereen wil scoren met deze snacks.”

De bekendste recensent van snacks van ons land, heeft een airfryer. „Frituren doe ik bij anderen”, lacht Eke Bosman.

De bekendste recensent van snacks van ons land, heeft een airfryer. „Frituren doe ik bij anderen”, lacht Eke Bosman.

HET BESTE VAN DE TELEGRAAF