Nieuws/Opmerkelijk

Ze krijgt er een leger aan babyspinnen gratis bij

Meisje ontdekt megaspin

Twitter @lydiiauty

YORKSHIRE - Bang voor spinnen? Dan kun je beter niet naar de foto kijken die een Britse tiener deelde op Facebook. Naast het feit dat ze een megaspin ontdekte in de hoek van de kamer, kwam ze er ook meteen achter dat het geen stof was dat zich naast de spin leek te begeven...

Twitter @lydiiauty

Want de spin van pak ’m beet 12 centimeter had besloten om een groot gezin te starten in het huis van de Britse tiener. Een leger van babyspinnen omringde het achtpotige dier. „Ik heb DIT niet alleen in de hoek van de kamer gevonden. Eerst dacht ik nog dat het stof was...”, schrijft ze op Twitter. Bij het bericht staat een foto van het griezelige beest. De tweet is inmiddels al ruim 4000 keer geretweet en 7000 maal geliket.

„Serieus, ik wilde de kamer in de hens steken”, zegt de 19-jarige studente ook nog op Twitter. Twitteraars kunnen maar moeilijk omgaan met de foto. „Mijn hart stopte even met kloppen toen ik dit zag!”, reageert er eentje. „Als dit al in Groot-Brittannië is, ben ik op weg naar de Noordpool!”, twittert een ander.

Uiteindelijk is het toch opgelost, vaderlief heeft het hele gezin vermoord. „Hij kwam om 01.00 uur langs, nadat ik continu op zijn deur had gebonkt. Hij heeft ze in één ruk doodgemaakt.”

Lees meer over