Nieuws/Opmerkelijk

Meisje vast in raam na gênante tinderdate

screendump BBC

Bristol - Een Brits meisje dat haar ontlasting uit het raam wilde gooien omdat het toilet niet doorspoelde, is vast komen te zitten in het wc-raam.

screendump BBC

Ze had een eerste afspraakje met een jongen via Tinder en wilde voorkomen dat hij de volle toiletpot zou zien. Ze raakte in paniek en besloot de grote boodschap uit het raam te gooien. Deze kwam echter niet in de tuin terecht maar tussen twee ramen. Ze klom er naartoe maar kwam vervolgens klem te zitten.

Haar date belde de brandweer om haar te bevrijden. Het verhaal kwam naar buiten omdat de jongen een crowdfundingsactie startte om het kapotte raam te kunnen betalen. Het raam herstellen kost circa 300 Britse pond maar ondertussen is er al meer dan 1200 opgehaald. Het geld dat overblijft wordt verdeeld tussen twee goede doelen: de brandweer en wc’s voor ontwikkelingslanden.

’We hadden een hele leuke avond’, zei de student achteraf tegen de BBC. ’Nadat we een hapje hadden gegeten en een paar biertjes hadden gedronken, besloten we hier nog een filmpje te kijken en een fles wijn te openen. Maar dat liep even anders af’. Ondertussen hebben de twee weer een date gehad. Of er een relatie inzit, durft hij nog niet te zeggen. ’We hebben samen al wel heel wat doorstaan’.