Nieuws/Buitenland
341532813
Buitenland

Pijnlijk: man geeft vriendin een 4, hij wist alleen niet dat ze achter hem stond

Londen - De vraag ’wat voor cijfer geef je je vriendin’, kan voor ongemakkelijke momenten zorgen. Zo ook bij deze man, die niet wist dat zijn vriendin al die tijd achter hem stond – auw.

In Londen werd een man aangesproken voor een straatinterview. „Wat voor cijfer geef je haar?”, vraagt de interviewer. Hij laat een sexy Instagrammodel zien. De man hoeft daar geen seconde over na te denken: „Een dikke 10”, zegt hij gretig.

„En wat voor cijfer geef jij je vriendin qua uiterlijk?” Ook hier hoeft de man niet lang na te denken, alleen dit keer zorgt zijn antwoord voor een heel ongemakkelijk moment: „Een vier.” De man doet er nog een schepje bovenop: „Het is gewoon een snelle hookup”, voegt hij nonchalant toe.

Wat hij alleen niet weet: zijn vriendin staat de hele tijd achter hem, en ze kijkt niet bepaald blij. Ze geeft de jongen een klap in zijn gezicht - boontje komt om zijn loontje, zullen we maar zeggen.

Fake?

De kijker kan zich afvragen of de video niet nep is, want: zou hij nou echt niet door hebben gehad dat zijn vriendin al die tijd achter hem stond? Met TikTok-video’s weet je het nooit of die echt of fake zijn, maar het slaat in ieder geval wel aan: de video is ondertussen al meer dan 450.000 keer bekeken.