Nieuws
3416440
Nieuws

Strikt Privé

Familieruzies komen ook in de showbizz vaak voor. Die in de HAZES-clan valt nogal op wanneer broer en zus tegelijk op een podium staan maar elkaar daar zelfs niet bekijken en er zijn veel meer sterren die, meestal tot hun grote verdriet, geen contact hebben met hun ouders en/of kinderen. Soms trekken die kwesties de aandacht, vaak ook niet.

Neem bijvoorbeeld ANDRÉ RIEU. Hij laat de hele wereld walsen, maar een dansje met zijn eigen moeder van 98 zat er al jaren niet in. Onlangs overleed zij, zonder afscheid van haar beroemde zoon, met wie ook zij al lange tijd geen contact meer had. André heeft aan zijn eigenzinnigheid waarschijnlijk zijn hele carrière en zijn imperium te danken, maar die karaktertrek lijkt er ook mede de oorzaak van dat de banden met nagenoeg zijn hele familie zijn doorgesneden.

LEEST U DEZE WEEK ONS OPVALLENDE VERHAAL OVER DIT VERBORGEN SHOWBIZZDRAMA, DAT MAASTRICHT VEEL STOF TOT GESPREK GEEFT.

De wereld wacht op de geboorte van de baby van PRINS HARRY en zijn MEGHAN. Ook dit stel kiest nadrukkelijk hun eigen weg, nadat het bijna een jaar geleden trouwde. Maar nu is alles gericht op de komst van de kleine, voor wie het vinden van een naam nog niet zo gemakkelijk blijkt…