Nieuws/Binnenland
344011192
Binnenland

Koningin Máxima op blote voeten en shoppend op Bol.com tijdens vergadering

Koningin Máxima werkt tijdens de coronacrisis stug door vanuit huis. Deze week had ze via een videoverbinding een aantal dagen contact met Senegal om te praten over microfinanciering. En zoals we van de koningin gewend zijn, ziet ze er uit om door een ringetje te halen. Maar... er waren toch een paar opmerkelijke dingen te bespeuren op de vrijgegeven foto’s.

Zo is te zien dat Máxima haar schoenen uit heeft gedaan of ze überhaupt nooit gedragen heeft tijdens de vergadering. Haar blote voeten zijn duidelijk onder de tafel te zien. Verder heeft de koningin haar outfit flink gerecycled. De ketting droeg ze eerder tijdens een bezoek aan Vietnam in 2011, in de jurk zagen we haar in 2019 voor het eerst toen ze een project van Schuldhulpverlening bezocht, zo weet de website Modekoningin Máxima.

En ook de koningin blijkt, net zoals wij allemaal, wel eens afgeleid te zijn tijdens een meeting. Op haar iPad, die op tafel staat, is te zien dat ze net een bestelling bij Bol.com geplaatst en afgerekend heeft. Wat die bestelling is, is dan weer niet zichtbaar...

Op het beeldscherm is de site van Bol.com te zien.

Op het beeldscherm is de site van Bol.com te zien.