Nieuws/Binnenland

McDonald’s gaat ook in Rotterdam en Utrecht thuisbezorgen

AFP

Fastfoodketen McDonald’s gaat vanaf volgende week dinsdag ook thuisbezorgen in Rotterdam en Utrecht. Een proef met thuisbezorging in Amsterdam was succesvol.

AFP

Sinds 4 juli zijn acht restaurants in Amsterdam van start gegaan met de bezorging via UberEATS. Tijdens slecht weer en voetbalwedstrijden namen de bestellingen flink toe. De gemiddelde bezorgtijd bedraagt iets meer dan twintig minuten.

Manu Steijaert, Algemeen Directeur McDonald’s Nederland is tevreden: “We zien het aantal bestellingen van week tot week toenemen. Van alle McDonald’s restaurants die wereldwijd McDelivery bieden, scoort Nederland hoog op gasten die binnen vier weken nogmaals bestellen.”

Uitbreiding

Vanaf 19 september aanstaande breidt McDonald’s McDelivery ook uit naar Rotterdam (zes restaurants) en Utrecht (twee restaurants). Als alles goed gaat in Rotterdam en Utrecht, dan volgt later dit jaar Den Haag.

Rond de jaarwisseling is de verwachting dat McDonald’s ook gaat thuisbezorgen in Eindhoven. Daarna wordt bezorging in andere steden onderzocht zoals Groningen en Nijmegen.

Lees meer over