Nieuws/Binnenland
3553358
Binnenland

Bericht over vermiste Stefan al meer dan 42.000 keer gedeeld

Utrecht - De 21-jarige Stefan Geijselaers uit Utrecht is vermist. Na maandag 6 mei 17.19 uur is er niets meer van de man vernomen. Een bericht op Facebook, afkomstig van zijn moeder en vrienden, is woensdagmiddag 11.30 uur al meer dan 42.000 keer gedeeld.

Maandag is Stefan rond 13.00 uur uit Utrecht vertrokken, hij heeft toen gezegd van plan te zijn geweest naar zijn opleiding te gaan. Om 17:06 uur heeft hij nog met een van zijn huisgenoten contact gehad en laten weten dat hij binnen twintig minuten thuis zou zijn. Het laatste contact was om 17:19 uur, waarschijnlijk vanuit Arnhem, op dat moment vertelde Stefan dat hij de trein naar Utrecht pakte. Hierna is niks meer van hem gehoord.

Voorbijgangers hebben opgemerkt dat hij een weekendtas bij zich had en een rode trui droeg, zo staat geschreven in het bericht. „Mocht je hem zien kun je hem dan aanspreken en iemand op de hoogte willen stellen. Wij (moeder, huisgenoten en vrienden) zijn vooral erg bezorgd.”

Een woordvoerder van de politie Midden-Nederland heeft laten weten dat de vermissing van Stefan Geijselaers bij hen bekend is. Er wordt naar hem uitgekeken.