Nieuws/Binnenland
3558911
Binnenland
Thijs H.

Verdachte van moorden Brunssummerheide en Scheveningse Bosjes opgepakt

Verdachte Thijs H.

Verdachte Thijs H.

DEN HAAG - De 27-jarige Thijs H. uit Den Haag is woensdagavond door de politie opgepakt. Hij wordt verdacht van de moorden op de Brunssummerheide en de dode vrouw in de Scheveningse Bosjes in Den Haag.

Verdachte Thijs H.

Verdachte Thijs H.

Dat meldt de politie. H. werd rond 22.30 uur op een openbare weg in het zuiden van Limburg aangehouden. De verdachte zit in beperkingen.

Eerder op de avond deed de politie een alarmerend bericht uit over de man. Tegelijkertijd werd er een huiszoeking gedaan op de Hooikade in Den Haag, die vermoedelijk met de zaak te maken heeft. De politie kan dit nog niet bevestigen en laat alleen weten dat de huiszoeking in de woning in het kader is van een lopend onderzoek.

Beelden van de politiemacht in Den Haag aan de Hooikade.

Beelden van de politiemacht in Den Haag aan de Hooikade.

Hondjes

Hoe de man en de vrouw dinsdag op de Brunssummerheide om het leven zijn gebracht, is nog onduidelijk. Volgens een wandelaar die zijn hond uitliet en beide slachtoffers vond, zouden ze met een mes gestoken zijn. De politie sprak aanvankelijk ook van een steekpartij, maar wijzigde dit later in een geweldsmisdrijf.

Een 56-jarige vrouw werd zaterdag gevonden naast haar bakfiets op het Galgenpad in de Scheveningse Bosjes, niet ver van het World Forum The Hague en Madurodam.

Tips rond deze zaak? Zet het nummer van onze tiplijn in je telefoon: +31 613650952 of mail naar m.van.wely@telegraaf.nl

Thijs H.Lees meer over dit thema en vind alle verhalen in een overzichtMeer lezen hierover