Nieuws

Column Evert Santegoeds

Strikt Privé

Door Evert Santegoeds

1 / 2

Over weinig mensen zijn de meningen zo verdeeld als over SYLVIE MEIS. En dat zij de gemoederen niet alleen bij ons, maar ook zelfs in Duitsland, nog eens zo zou bezighouden, heb ik eerlijk gezegd niet voorzien toen zij verkering kreeg met RAFAEL VAN DER VAART en de zoveelste voetbalvrouw leek te worden. En zelfs Rafael zal niet hebben gedacht dat de frêle vrouw van zijn dromen hem in de media zou overvleugelen.

1 / 2

Wat begon met een voorzichtige eerste fotosessie voor een postorderbedrijf, groeide voor Sylvie uit tot een enorme business met grote opdrachtgevers in Parijse wereld van mode- en cosmetica, en daarnaast een tv-carrière op een van de belangrijkste Duitse zenders, RTL.

En toen kwam de scheiding die alles in gevaar bracht en die door de dubieuze rol van een hartsvriendin die haar imago, leven en man overnam tot een van de ‘vuilste’ ooit werd. Toch kwam Sylvie daar goed doorheen, het zorgvuldig opgebouwde imago van de voetbalvrouw die wel altijd haar eigen geld verdiende, bleek de afgelopen jaren tegen een stootje te kunnen.

Inmiddels is er een nieuwe man in haar leven, met wie zij gaat trouwen. Volgende week presenteert miss Meis de eerste producten van haar eigen modelijn, niet meer samen met een confectiegigant maar helemaal op eigen benen. En juist nu komen in Duitsland de gemene verhalen: is haar CHARBEL niet rijk genoeg dat zij haar huwelijk heeft uitgesteld? We duiken deze week maar weer eens in de wondere wereld van Sylvie.

Showbizz-expert